Spring til hovedindhold
Sommerudsalg – Op til 50% rabat – Køb nu
null

7 Rules
og cirkularitet

For at muliggøre et mere bæredygtigt forbrug af beklædningsgenstande er vi nødt til at gå væk fra den nuværende lineære model med "fremstilling, salg og bortskaffelse" og indføre en mere cirkulær model, hvor beklædningsgenstande ikke ender som affald på affaldspladser. Dette er også en prioritet, som kan ses blandt lovgivere på mange af de markeder, hvor GANT er til stede. 


Vores prioritet for cirkulær mode er at gøre det cirkulære kredsløb så stort som muligt. Vi tror på, at vi skal bruge vedvarende materialer af højeste kvalitet for at sikre, at tøjet har en længere levetid. Dette er en del af GANTs arv og forretningsmodel. 


GANTs 7 Rules bygger på EU's affaldshierarki og er vores bud på cirkulær mode og en måde at opfordre folk til at lære, hvordan de kan give deres tøj et længere liv og passe på deres produkter med mindre miljøbelastning. 7 Rules hos GANT er en måde at oplyse forbrugerne om tøjpleje på samt inspirere og opfordre dem til at tage medansvar for deres tøj. GANTs 7 Rules omfatter Refresh, Repair, Relove, Rent, Regive, Remake og Recycle.


Du kan finde flere oplysninger om disse regler her.

null

Emballage

Emballagen har et vigtigt formål, nemlig at beskytte GANT-produkterne, mens de er på vej til forbrugeren. I overensstemmelse med GANTs emballagepolitik stræber vi efter effektiv emballage og passende løsninger for vores produkter. Vi bestræber os løbende på at minimere den negative indvirkning på miljøet fra vores emballage ved at lægge vægt på brugen af vedvarende og bæredygtige materialer. Al papir- og kartonemballage, herunder indkøbsposer og e-com-kasser, er FSC-certificereret. Som underskrivere af The Fashion Pact er GANT forpligtet til at eliminere brugen af problematisk og unødvendig plastikemballage. Vi bestræber os på kun at bruge 100 % genbrugsplast til den resterende plastemballage. GANT har ikke brugt poser eller bøjler af plastik i butikkerne i de sidste ti år. Til e-com anvendes både papkasser og plastikposer. Disse e-com-plastposer er i øjeblikket fremstillet af 80 % genbrugsplast. GANTs krav er, at alle polyposer, der anvendes til tøj under nødvendige transporter, skal være fremstillet af 100 % genbrugsplast.