Spring til hovedindhold
Sidste udkald – 50% RABAT PÅ ALLE VARER

Bæredygtighed hos GANT

Bæredygtighed er den røde tråd i alt, hvad vi gør. Vi tror på en bevidst og ansvarlig tilgang til at skabe produkter i høj kvalitet, der er tidløse og beregnet til en længere levetid.

null

7 Rules

"7 Rules" er et initiativ fra GANT, der har til formål at skabe og vedligeholde en bæredygtig garderobe. I overensstemmelse med vores motto, "Never Stop Learning," opfordrer vi til en mere cirkulær tilgang til mode ved at inspirere alle til at skabe et længerevarende forhold til deres tøj.

null

Repair

Selv tøj af højeste kvalitet bliver efterhånden slidt, men man kan komme langt med en lille reparation. Når du køber et par GANT-jeans lover vi, at hjælpe dig med at passe på dem. Få gratis reparationer på dine jeans - takket være vores Lifelong Repair-service. Tag blot dine yndlingsjeans med i butikken, og vi tager os af resten.

null

Refresh

Med lidt ekstra pleje kan din beklædning ældes bedre og holde længere. Uanset om du spekulerer på, hvordan du tørrer din yndlings Oxford-skjorte eller opbevarer dine blødeste strikvarer, vil vores butikspersonale altid gerne dele deres viden om tøjpleje med dig.

null

Relove

Lige siden de tidligste dage har GANT skabt klassikere af høj kvalitet i slidstærke materialer, der holder i lang tid. Vi ønsker at invitere vores kunder til at være en drivkraft for forandring ved at forlænge deres tøjs levetid og genbruge "pre-loved"-tøj.

null

Remake

Vi arbejder hele tiden på at begrænse spild og udnytte alle stofrester bedst muligt. Vi har tidligere lanceret kollektioner i begrænset oplag med unikke stykker tøj fremstillet af stofrester fra vores designstudio og fabrikker. Flere spændende initiativer er i øjeblikket undervejs.

null

Regive

Vi mener, at alle skal have adgang til rent vand. I samarbejde med WaterAid har vi oprettet Conserve Every Drop Project – et initiativ, der har til formål at give lokalsamfund i Bangalore-området i Indien adgang til rent vand og sanitet. Dette er en del af vores løbende engagement i FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

null

Recycle

Genbrug er nøglen til cirkularitet og bør være et naturligt skridt i hvert tøjs livscyklus. Vi har indgået et samarbejde med organisationen TexAid for at fremme genbrug og cirkularitet. Vi opfordrer vores kunder til at genbruge og aflevere deres kasserede GANT-artikler i vores butikker. Ved at genanvende tøjet hjælper du med at give nyt liv til uønskede genstande, i stedet for at sende dem på affaldspladsen.

null

Rent

For at yderligere inspirere til en genbrugs- og genanvendelsesfilosofi har vi indgået et samarbejde med HURR, en online udlejningstjeneste for festtøj og skræddersyede stykker — kun tilgængelig i Storbritannien. Ud over at minimere forbruget er det at leje en beklædningsgenstand til en enkelt begivenhed også en fantastisk måde at opdage GANT-verdenen på.

Strategier og rapporter