Spring til hovedindhold
null

I SAMARBEJDE MED WATERAID

Conserve Every Drop Project

Vand er en værdifuld ressource, og vi ønsker at hjælpe med at beskytte den. I overensstemmelse med vores bæredygtighedsforpligtelser og vores 7 Rules-initiativ har vi indgået et partnerskab med WaterAid og deres Conserve Every Drop Project. Fuldt finansieret af GANT vil dette toårige projekt sigte mod at forbedre vandbesparelsen i Bangalore-regionen i Indien med en ambition om, at hjælpe folk med at få adgang til rent vand og bedre sanitet.

Milepæl: Restaurering af landsbydammen er begyndt for at skaffe vand og forbedre jordbundsforholdene for lokale bønder.

null

STRATEGIEN

Vores mål er at skabe 10 regnvandsopsamlingssystemer til at forsyne 10 samfund i Bangalore-regionen i Indien med ferskvand. Vi vil også udvikle genopladningsstrukturer for at beskytte og fylde grundvandet for at sikre en sund vandforsyning til fremtidige generationer.

null

VORES SAMARBEJDE

"Ved at samarbejde med WaterAid og deres Conserve Every Drop Project er vi i stand til, at geninvestere vores ressourcer og direkte hjælpe lokalsamfund, som vi har langvarige partnerskaber med, samt give adgang til rent vand og sanitet til tusindvis af mennesker," siger GANT's Bæredygtigheds- og innovationsdirektør, Jessica Cederberg Wodmar.

null

INDFLYDELSEN

På grund af tilbagevendende tørken og utilstrækkelig vandbevarelse står Bangalore-distriktet over for høj vandsårbarhed og alvorlig mangel på drikkevand i cirka fire måneder om året. Ved at genoplive længe forsømte, traditionelle vandkilder og forbedre deres muligheder og sanitet, forudsiges Conserve Every Drop Project direkte og indirekte at påvirke 15.000 mennesker, der igennem projektet ville kunne få bæredygtig adgang til rent vand.

null

RESULTATET

"Tidligere havde skolen uregelmæssig vandforsyning, især om sommeren. Nu med den nye regnvandsopsamlingsstruktur er lagertanken i skolen altid fuld, og der er kontinuerlig vandforsyning til at vaske hænder. Toiletterne er også meget renere nu, da der er vand til rådighed. Vores gruppe i skolen har også planlagt at starte en køkkenhave nu,” siger Divya, en 15-årig elev på Government High School, Ummalu.