Spring til hovedindhold
Kun for medlemmer – Tilmeld dig for at få begrænsede tilbud
null

Vand inden for produktion

Vi beregner kontinuerligt vores vandforbrug i overensstemmelse med GANT's vandpolitik og stræber efter at reducere det i vores forsyningskæde ved at slå os sammen med ledende leverandører og promovere systemer med lukket kredsløb for at reducere forbruget af vand. Vi har opstillet mål om at reducere vandforbruget i produktionen og fremme industriførende teknologi for at afbøde virkningen.

For at opbygge kapacitet i vores forsyningskæde samarbejder vi med partnere, såsom Sustainable Apparel Coalition, hvor vi har muligheden for at spore vores vandforbrug ved hjælp af Higg Index-værktøjet. Inden 2023 vil 70% af GANT's leverandører have den bedste vandforvaltning i branchen, og inden 2030 vil dette stige til 100%. Vi udforsker konstant nye teknologier for at reducere vores vandforbrug.


Derudover fokuserer vores fiber-bæredygtighedstrappe på vand og indvirkningen af de råvarer, vi indkøber til vores produkter. Dette er grunden til, at vi har forpligtet os til at købe 100% af vores bomuld mere bæredygtigt i 2022.