Spring til hovedindhold
null

Overholdelse af Sociale Krav og Adfærdskodeks

GANT er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI) – en international kampagne, der er en del af Amfori for at forbedre arbejdsforholdene i den globale forsyningskæde.Gennem BSCI bliver et fælles adfærdskodeks delt af 600 virksomheder. Dette adfærdskodeks regulerer arbejdsmiljøspørgsmål, herunder sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, arbejdstimer, industrikompensation og forbuddet mod børnearbejde. Vores forretning vejledes af GANT's etiske kodeks samt vores mål om at arbejde med langvarige forretningsforhold.

Der udvises passende omhu for at sikre, at alle leverandører overholder adfærdskodekset. I 2018 blev der foretaget gyldige sociale auditer på alle fabrikker i Asien, Afrika og Tyrkiet af en tredjepart. Vi har implementeret et kontinuerligt forbedringsprogram for at opbygge kapacitet i vores leverandørbase.

Høj kvalitet og holdbarhed er grundpiller i vores arbejde med bæredygtighed. GANT's leverandøraftale indeholder krav om, at der udføres kvalitetstests. I tilfælde af manglende overensstemmelse med GANT's kvalitetsstandarder skal leverandører foretage tilstrækkelige justeringer for at bevare høje standarder.

Diese Karte zeigt Standorte der Produktionsstätten von GANT auf.

Dette kort viser, hvor GANT-fabrikker er placeret.


Link til GANTs niveau 1-fabrikker