Spring til hovedindhold
  • Forlænget købs- og bytteret indtil 11 januar
null
Bæredygtighed

Vand

GANT opstod der, hvor Amerika og Atlanterhavet mødes. Livet ved kysten er en del af vores arv, og vand er afgørende i vores indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Det er et område, vi er nødt til at tage hånd om og arbejde på fra et virkningsmæssigt synspunkt – og et personligt. Vores vision går ud på, at GANT inden 2030 vil være kendt og elsket som et mærke, der fører an i beskyttelsen og sikringen af vand, som nuværende og fremtidige generationer kan drikke, fiske og svømme i. 

Vi har opstillet tre mål:

  • Inden 2023 vil 70% af GANT's leverandører have den bedste vandforvaltning i branchen, og inden 2030 vil dette stige til 100%.
  • GANT vil støtte vandinitiativer såsom WaterAid for at beskytte vand, som nuværende og fremtidige generationer kan drikke, fiske og svømme i.
  • Inden 2030 vil GANT kun bruge den mængde vand, der kan erstattes naturligt, i alle vores driftsaktiviteter.


GANTS STRATEGI FOR VANDFORVALTNING

VAND

Conserve Every Drop Project

Vand er en værdifuld ressource, og vi ønsker at hjælpe med at beskytte den. I overensstemmelse med vores bæredygtighedsforpligtelser og vores 7 Rules-initiativ har vi indgået et partnerskab med WaterAid og deres Conserve Every Drop Project. Fuldt finansieret af GANT vil dette toårige projekt sigte mod at forbedre vandbesparelsen i Bangalore-regionen i Indien med en ambition om, at hjælpe folk med at få adgang til rent vand og bedre sanitet.

vAND

Ocean Prep™

GANT bestræber sig på at beskytte kystmiljøer, så vi har slået os sammen med SEAQUAL™ for at fjerne ca. 165 millioner tons plastik, der flyder rundt i havene, og upcykle det til det garn, vi bruger i vores Ocean Prep™-tøj. 

VAND

Vand inden for produktion

Vi stræber konstant efter at reducere den mængde vand, der bruges i vores forsyningskæde. Ved at opstille mål, slå os sammen med ledende leverandører og promovere systemer med lukket kredsløb for at reducere forbruget af vand, udforsker vi nye måder at reducere vores vandforbrug på.

null

vand

Lokale vandinitiativer

Det er vigtigt at passe på vandet i en lokal kontekst for at vise, at vi alle kan bidrage proaktivt til at beskytte havet mod affaldsforurening. 


GANT-holdet begyndte i 2019 med at rense i både Stockholm og London. Hovedkvarteret i Stockholm slog sig til Städa Sverige i 2019 i et fælles samarbejde mellem vores personaleafdeling og bæredygtighedsteams i overensstemmelse med vores credo, Never Stop Learning. Medarbejdere hjalp med at samle affald og rengøre kontorets omliggende område. Kontoret i London slog sig til Waterkeeper Alliance UK og rensede floden Themsen. Vi vil fortsat passe på vand i en lokal kontekst ved at engagere vores hold i lokale vandinitiativer i 2020.

vand

The Coloration Project

I vores rejse til at omdanne vores farveproduktion til en mere bæredygtig en, lancerer vi en helt ny

proces, der vil vokse og udvikle sig over tid: The Coloration Project.