Spring til hovedindhold
null

Bæredygtighed

Partnerskaber

GANT deltager i adskillige medlemskabsprogrammer relateret til bæredygtighed. Der er information om hvert medlemskab i dette afsnit. Vi er konstant på udkig efter nye partnerskaber for at sikre, at vores forretning er så bæredygtig som muligt.

UN Global Compact


I 2019 underskrev GANT UN Global Compact, der er verdens største initiativ til bæredygtighed blandt virksomheder. Det forpligter virksomhederne til at arbejde hen imod universelle principper om menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anti-korruption.

BSCI


Læs Mere

RISE


RISE er Sveriges forskningsinstitut og innovationspartner. GANT er medlem af den Swedish'Chemicals Group', som deler den nyeste viden inden for kemikalie- og miljøproblematikker til medlemsvirksomheder i tekstil- og elektronikbranchen.

SAC Higgs Index


Higg-indekset er en række værktøjer, der gør det muligt for brands, forhandlere, og produktioner i alle størrelser nøjagtigt at måle og bedømme en virksomheds eller et produkts niveau af bæredygtig på alle stadier af produktionen.

Textile Exchange

Læs Mere

Fashion Pact


En gensidig aftale, 'The Fashion Pact' blev etableret under G7-topmødet i 2019. Deltagerne forpligter sig til at gå sammen med andre førende mode virksomheder og arbejde til gavn for tre hovedområder: klima, biodiversitet og oceaner. GANT er blandt de 250 mærker repræsenteret.

Water Aid


Siden 1981 har WaterAid sikret mange millioner mennesker rent vand, ordentlige toiletter og god hygiejne. Vores partnerskab startede i 2020 med forskellige tiltag, der falder sammen med GANTs bæredygtighedsprofil, inklusiv GANT's 'De 7 Regler'.

LWG


GANT er forpligtet til at støtte fremstillingen af bæredygtig læder, og er derfor stolt over at være medlem af 'Leather Working Group'. LWG-certificerede garverier forvalter og bruger ressourcer ansvarligt og arbejder aktivt for at reducere enhver skadelig udledning fra produktionen.

Fashion Industry Charter for Climate Action
Fashion Industry Charter for Climate Action