Spring til hovedindhold
Sommerudsalg – Op til 50% rabat – Køb nu
null

Økologisk bomuld

To tredjedele af verdens befolkning kan komme ud for vandmangel inden 2025. Ved at støtte økologisk bomuldslandbrug investerer vi i en mere bæredygtig fremtid.

Vi mener, at vi ved at støtte økologisk bomuldslandbrug tager en bevist tilgang mod at opbygge en ansvarlig, bæredygtig virksomhed.

Økologisk bomuld produceres og certificeres i henhold til økologiske landbrugspraksisser, hvilket vil sige, at produktionen anvender naturlige processer i modsætning til kunstige tilførsler, som f.eks. giftige kemikalier. Økologisk bomuld er ikke bare mere naturlig, men også et mere bæredygtigt valg. Traditionel bomuld bruger meget mere vand end økologisk bomuld, da økologisk bomuld er 80% regnbaseret, hvilket reducerer presset på lokale vandkilder. Eftersom to tredjedele af verdens befolkning kan komme ud for vandmangel inden 2025, er det vigtigere end nogensinde at investere i bomuld, som produceres mere bæredygtigt og på en mere sikker måde for landmænd og deres familier.

Hos GANT mener vi, at købet af økologisk bomuld er en investering i en mere bæredygtig fremtid. Inden 2022 planlægger vi at erstatte al den traditionelle bomuld, vi bruger, med enten økologisk bomuld, Better Cotton Initiative-bomuld, genbrugsbomuld, regenerativ bomuld og bomuld dyrket i en omlægningsfase.