Spring til hovedindhold
Sommerudsalg – Op til 50% rabat – Køb nu
null

Naturmaterialer

Hos GANT bliver 89% af alle vores materialer fremstillet af naturfibre. Med henblik på at sikre, at disse naturlige ressourcer kan anvendes i fremtiden, har vi implementeret adskillige strategiske ordninger for at afbøde knappe ressourcer og passe på de ressourcer, vi allerede har på jorden.

Ud over disse naturfibre arbejder vi primært med bomuld. I 2018 blev 77% af vores kollektion fremstillet af bomuld. På grund af denne store mængde har vi en klar bomuldstrappe, der går op til 2030 med en tre-trinnet plan for vores bomuldsforbrug. Vores nærmeste mål er, at vi inden 2022 skal have erstattet al traditionel bomuld med bedre alternativer, såsom Better Cotton Initiative, økologisk bomuld, genbrugsbomuld, regenerativ bomuld og bomuld dyrket i en omlægningsfase. Inden 2030 vil vi kun købe bomuld gennem de bedste tilgængelige landbrugspraksisser, der støtter vores samlede mål.

GANT har også en politik om reduktion, genbrug og genanvendelse for at implementere en strategi om systemer med lukket kredsløb i alle virksomhedens dele. Vi tager ansvar for usolgte varer og kommer med løsninger, så disse produkter kan få et andet liv.