Spring til hovedindhold
  • Forlænget købs- og bytteret indtil 11 januar
null

Leather Working Group

Læder er et materiale af høj kvalitet, og med lang levetid. Selv om læder kun står for 1% af GANTs samlede materialebrug, er det vigtigt, at det anvendte læder kommer fra leverandører der er arbejder proaktivt på at forbedre miljø og dyrevelfærd. 

null

Leather Working Group

GANT er forpligtet til at støtte bæredygtig produktion af læder globalt, og derfor er vi også stolte medlemmer af "Leather Working Group" (LWG). LWG er en international organisation, bestående af stakeholders fra hele værdikæden, der sammen arbejder for at fremme den bedste miljøpraksis inden for læderproduktion og andre relaterede industrier. LWG-certificerede garverier styrer og bruger ressourcer, såsom energi og vand, ansvarligt. Derudover arbejder gaverierne aktivt på at reducere deres emissioner til miljøet. Ved at støtte LWG-gruppen, ønsker GANT at bidrage til en bæredygtig udvikling i branchen. Læs mere om LWG-gruppen her.

null

Dyrevelfærd

GANTs dyrevelfærdspolitik blev oprettet med henblik på at tilskyde, fremme og sikre god landbrugspraksis og respektfuld behandling af dyr. Dette betyder, at opdrættere og producenter er underlagt Five Freedoms, der er oprettet af EU Farm Animal Welfare Council og Verdensorganisationen for Dyresundhed (OIE). GANT bruger kun restprodukter fra dyreproduktion i vores råmateriale, der kommer fra dyr.